2020. április 22., szerda


Mi újság?
Hoffman Kornél (Kokó) 5. c

Sziasztok Srácok! Nálatok mi újság mostanság? Elmondom nektek, hogy nálam mi újság. Most, hogy itt ez a fránya vírus, sokan állandóan otthon ülnek. Pedig ilyenkor is mindenkinek kellene a mozgás.
Ezért, én és családom egy rendszert alakítottunk ki. Mi szinte minden nap kimegyünk mozogni, de ha nem jó az idő, akkor sincs baj, mert itthon van elliptikus trénerünk, és én még Attila bácsi tesióráit és az online karateedzést is szívesen megcsinálom. Ezzel már elég jól teljesítem a napi elvárásokat. Így nem hagyom magam legyengülni.
Amikor kimegyünk, a Hármashatár-hegyet vesszük irányba. Mivel ez a hegy nagyon nagy, ezért nem tömörülünk annyian, mint a Ligetben, a Margit-szigeten vagy a Normafánál. 

SAJÁT FOTÓINK A HÁRMASHATÁR-HAGYRŐL:
                
 
Biztos, ti is nagyon várjátok már, hogy vége legyen ennek az egész vírusos időszaknak. Hát én is várom már! Akkor újra tudunk menni a kedvenc kirándulóhelyeinkre, ugyanis sok szép táj van Magyarországon. Ajánlok is nektek párat. Például: Kismaros környéke, májusban Nógrád és Zala megyében a gyönyörűen virágzó bíborherék, a Spartacus tanösvény (Pilisszentlászló), a Ciklámen tanösvény Sopronbánfalván, Pannonhalma és az Ingókövek Pákozdnál.

Érdeklődésetek felpiszkálására küldök néhány fotót. J

           
Bíborherék Piliny környékén (saját fotó)     Spartacus tanösvény (netes fotó)              Ciklámen tanösvény (saját fotó)

                 
Pannonhalma (saját fotó)                                         Ingókövek (saját fotó)

Addig is menjetek sokat sétálni, rollerezni, görkorizni, biciklizni, stb., akár a saját utcátokban! Remélem, megfogadjátok a tanácsimat! Higgyétek el, hogy a mozgás egy nagyon jó dolog!
                                                                                                                                             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 ISKOLAPSZICHOLÓGUSI AJÁNLÁS  Egyházyné Tóth Andrea, iskolánk iskolapszichológusa bocsátotta rendelkezésünkre ezt a két ábrát, amit nagy sze...